Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden bara kom sådär


Glädjande för oss alla

Ett meddelande från

redaktionen på poeter.se

kommer plötsligt i inkorgen

Din text har blivit vald till en av

de fem uppmärksammade texterna

vi är många som skriver så

bra och läsvärda texter

jag skulle tro att vi alla känner

en STOR glädje över att hamna

under denna kategori

så i och med denna text säger

jag ett stort tack till redaktionen

på poeter.se som inte har ett lätt

jobb att välja bland alla våra texter

som är OTROLIGT LÄSVÄRDA

090904




Övriga genrer av sajo
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 16:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Instämmer.
har själv haft nöjet och äran att få bli utvald vid ett antal tillfällen.
2009-09-04

  Christine Sabel
Håller med, det äär roligt!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo