Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02.01.26
Ljuv är blomman som växer
i öknens dalar ljuv dess doft
dess färger rika lämnar avbild
i vårt öga vi finner i öde salar
fragment av blad som skalats
ur dess hölje.




odyssé



öknens like
vi kan ej se

i ditt rike
vandrar filisté
naken till supé

bjuder orkidé
att beskådas
av farisé
klädd i negligé

en yster odyssé

fjärilsvingar fladdrar
i blommans mitt
smakas av gourmé
lystnadens te

må vart öga se
allt du låter ske
i ditt rike




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 800 gånger
Publicerad 2005-10-10 00:32



Bookmark and Share


  Livia
åhhh den här gillade jag direkt, blir en av mina favoriter! tack!
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund