Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet inom mig

Jag önskar att Jag ochså Visste

Jag önskar att Jag ochså Kunde

Se så Säker å Stark ut
Höras så Säker å Stark ut

Kanske Jag gör det utåt?

Inom är Jag osäkert Liten
Jag är Barnet inom mig Igen,Fast jag borde va Vuxen

Jag kommer nog aldrig ifrån Barnet

Jag vet att när det känns Tungt får det göra det, än om det gör Ont
Jag får vara Liten, å jag får Gråta

Men till Vem?

Jag vet att imorgon kommer en annan Dag.
Å då kanske Ljuset stålar på Mig och Glädjen med

Det är det Positiva med att ha Barnet fortsatt inom sig, ens Navistiska Tro
på dem Perfekta Världen

Den Perfekta Dagen

Det Perfekta leendet




Fri vers av Murjina
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-04 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murjina
Murjina