Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla när jag tittade på ett kort


En tomhet så stor

När jag ser hur sommarängens
blommor börjar vissnaså
känns en tomhet
så stor

När jag ser hur sommartidens
ljusa morgon försvinner
för att övergå i höstens
gryning så känns en tomhet
så stor

När jag ser hur utemöbeln
på gräsmattan inte besöks
så ofta som i sommarens tid
så känns en tomhet
så stor

När jag ser hur ekan vid
stranden ligger i höstens tid
och väntar på att dras opp så
känns en tomhet
så stor

När jag ser hur tranor och flyttfåglar
börjar dra sig söderut i höstens
tid så känns en tomhet
så stor

en tomhet så stor efter sommarens
vackra tid

090905




Övriga genrer av sajo
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 21:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"När man måste ta farväl av en sommar känner man vemod var gång..."

Fint skrivet, min vän.
Du uttrycker vad även jag känner.
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo