Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart gör de sig redo för sin långa flygning


Tranor i luften

I vårens tid mot en

klarblå himmel minns jag

såväl hur våra blickar riktade sig

mot tranans grå vingar som med lätthet

flög in över vårens natur och våren

sjöng sin visa i dur

I höstens tid

så är åter himmeln så underbart klarblå

men tranans grå vingar äro så tunga

då de flyger över oss i cirklar för att ta

farväl av sommaren som varit

och höstens visa går i moll

090906




Övriga genrer av sajo
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 20:50



Bookmark and Share


  thyra
Vacker poesi!
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo