Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar vid mitt fönster så här i kvällningen


Höstens tid

När gatlyktan åter igen utanför

mitt fönster ses vara tänd

När lampan åter igen i mitt vardagsrums

fönster lyser med sitt behagliga sken

När lyktan åter igen på balkongen

ses stå och ge ifrån sig sitt lugna sken

När min persienn åter igen i fönstret inte

behöver dölja ljuset i tidig morgontimma

och man ser hur mörkret tar vid det är då

det för mig är på väg att bli höstens tid

090906




Övriga genrer av sajo
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 21:09



Bookmark and Share


  thyra
Liknande bild här hos mig :) Rart beskrivet!
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo