Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7/9: Namnsdagslimerick till Regina och Roy



 
En sommarkväll i Vilhelmina

Roy flirtade grovt med Regina

som dock bara rös

och förnärmat fnös:

"Det där lär du allt få förfina!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-07 07:40

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja, då det rör det här med erotiken
bör man vårda ömt linguistiken
inte drulla sta med "Önskas kuken?"
ty då är man bortgjord, körd och struken.
2009-09-07

    Bodil Sandberg
usch en sån ohyfsad kis
bära sig åt på detta vis
nej det får la vara vetig kurtis
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP