Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUSTAFSSON MOTEL

före:

 

 

drömmens motellrum

där finns bara vi

ingen som stör och

lägger sig i

flyktigt men flott i

flyttfågelstid

jag fokuserar

en individ

 

 

 

finns ingen plats här

ingen pardon

för detta slags

nongrataperson

jag tvingas döma

mig själv mycket hårt

fallet är komplicerat

och svårt

 

 

 

Efter:

 

ljus flödar in

förståelsens ljus

kärlek och värme

i Herrens hus

kom, morgonrodnads

absolution

kom trots all brånads

hell-evision

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090906-07




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 10:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet...
2009-09-07

  anits VIP
Fint och eftertänksamt
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP