Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lektion i svek

Det blir så kallt om ryggen
Mellan oss blåser en tunn kall vind
Du märker inte min oro
Din kropp och tanke är inte här

Önskar bli smekt över ryggen
Vi sitter tätt intill varandra
Jag lutar mig framåt och väntar
Din kropp och tanke är inte här

Jag vet inte vad det är
Det finns bara ovisshet och tystnad
Någon annan har makt över dig
Din kropp och tanke är inte här

Du blir aldrig min igen
Jag har fått min första lektion i svek
Kalla vindars spelrum blir känt
Min kropp och tanke är inte här




Fri vers av Kristina Ahlberg
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-07 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Ahlberg
Kristina Ahlberg