Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KYMLINGE

silverpilen till kymlinge

discoflickan är död

vem ser västvärldens lidande

och den enskildes nöd?

allting dränks i deodorant

allt draperas med guld

vem kan erlägga lösen för

nutidsmänniskans skuld?

 

 

 

med titanic mot isberget

vem bär ansvaret här?

med maskiner i istiden

mekanik och misär

svarta droppar så blytunga

inte vattenfast alls

dansa stenhårt, ni purunga

till bedragarnas vals

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090907




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 20:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket, mycket tänkvärd
2009-09-08

  Mats Henricson
Grymt tänkvärd, mycket att fundera över....
2009-09-08

  Elaine.S VIP
Det här var riktigt bra!!
2009-09-07

    Tea Alex
Tänkvärd!
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP