Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och verkan

du våldför dig på min självkontroll
genom din blotta närvaro

Vet du om det?
vet du vad du gör med mig?

pulsen hoppar hopprep, springer iväg
lungorna förtvinar, blir hopskrumpna ballonger
ändå andas jag snabbare

huvudet rymmer bara tankar och bilder, fantasier om dig
panoreras framför mina ögon som på en widescreenhdbioduk

ser bara dig
överallt och ingenstans

kroppen väcks till liv, suktande, trånande efter beröring
din beröring

rör mig!
Rör mig!

RÖR MIG!!




Fri vers av monne
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 22:04



Bookmark and Share


  Jeny
gillar!:D
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

monne
monne