Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I både vårens och höstens tid


Tranornas flytt

I vårens tid när våra

blickar riktas upp mot himlen

och man ser trananornas ankomst

så om man stannar till och lyssnar

kan man höra hur lätta vingar flyger

fram över vårens natur

men plötsligt är sommaren över och

det börjar bli

I höstens tid och tranorna flyger i cirklar

i höstblå himmel precis som de vill säga

ett farväl

om man lyssnar ett tag så hör man hur

tunga vingar flyger sin väg över höstens

natur

090908




Övriga genrer av sajo
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-08 07:44



Bookmark and Share


  Annmargreta
Tycker mycket om dina naturberättelser,
ha en skön höst!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo