Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland minns jag, hur jag brukade känna mig med dig

ibland minns jag, hur jag brukade känna mig med dig

lovers. vänskap. sena nätter.
men det var aldrig Vi.

och alla dessa bråk.

ändå minns jag, hur jag brukade känna mig med dig.

skilda världar. du och jag. på alla sätt.
men humorn, närvaron och närhet. det var vi. det var vackert.

jag ville. tro på känslan. se det goda.
men olikheterna gjorde sitt.

ändå. minns jag, hur jag brukade känna mig med dig.




Fri vers av Lina Olivia
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 22:03



Bookmark and Share


  Diana Tala
precis så det kan vara, precis så jag kände, taack
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lina Olivia
Lina Olivia