Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trettio ord om ett tillfälle i verkligheten som säkerligen var av viss magnitud för en hel del människor, dock var du arma läsare inte en av dessa


Konsten att vara på fel ställe vid rätt tillfälle





Jag hade alibi
för en trettionde
februari 1912 mellan

klockan 14.33 och
19.36 då jag
inte har den

blekaste aning om
vad som hände
eftersom jag bevisligen

inte var där.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 19:15



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fniss. :)
Påhittigt!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP