Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar jag haft under ett tag


Sanden som rinner är tid

Sandstranden i vårens tid
värms upp av vårsolens
underbara strålar det känns
som att naturen är på väg att
vakna upp efter den långa vintern

jag tar upp sanden och silar den
genom mina fingrar och bara tår
och känner verkligen hur tiden går

Sandstranden i sommarens tid
är en plats fylld med semesterliv,
en bok läses, flera dopp tas eller
man kan sitta i skuggan och bara
njuta av allt som finns runtomkring

jag tar upp sanden och silar den genom
mina fingrar och bara tår
och känner hur tiden verkligen går

Sandstranden i höstens tid är en plats
som just nu tagit ut sin välbehövliga semester
efter sommarens dagar, här finns nu lugn
och ro och träekan ligger färdig för att
tagas opp

jag tar upp sanden och fyller den i
en glasburk som jag vänder på
i vinterns tid då sandstranden ligger
så tom och ändå vet jag att tiden
fortsätter att gå

090908






Övriga genrer av sajo
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo