Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häromdagen då jag gick ner för att boka tvättid


Tvättstugan

Hur ska man få en tvättstuga
att se respektabel ut

kanske genom att använda
dammsugaren

hur ska man få hyresgästerna
att använda dammsugaren

kanske genom att sätta upp
ett papper med texten

utlottning av en trisslott till den
som vet med sig att de städar
i tvättstugan

hur ska man få en bättre trivsel
i tvättstugan

kanske genom att lägga dit några
uttjänta böcker och skriva

varsågod att låna och läs en bok
medan du väntar på att tvätten
ska bli klar

i vilket fall som helst är det inte
lätt med våra tvättstugor var vi
än bor i vårt avlånga land

090908




Övriga genrer av sajo
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 21:24



Bookmark and Share


  anits VIP
ja,jag kan förstå hur det är, jag är
glad för en egen tvättmaskin
2009-09-09

  stenen/ Yv Ericsson
Hihi, i min sons tvättstuga finns böcker, och är riktigt trevligt.
Han brukar ta med sig datorn..
2009-09-08

  Lindalou
Rolig vardagsrelaterad text som får mig att älska min egna tvättmaskin ännu mer.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo