Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord vid mitt fönster


Ny septemberdag

När septembermorgonen är på

väg att gry står jag vid mitt

fönster och tittar ut i mörkret

som är på väg att flykta snart

termometern utanför fönstret

visar 17 varma grader och i träden

blåser verkligen vinden

är det sommar eller höst....

den frågan kan man fundera

ett tag på

det verkar som att sommaren inte

riktigt vill släppa sitt grepp

och skönt är det tycker jag

och säkert du med

nu har ljuset återvänt

och åter igen har vi en

septemberdag som är ny

090909




Övriga genrer av sajo
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 07:16



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Hoppas sommarkänslan blir kvar, länge länge:)
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo