Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9/9: Namnsdagslimerick till Anita och Anette

 

 

"Det sägs att Anette från Marseille

var en högst betagande tjej"

vittnade Anita.

"På mig kan ni lita.

Hon brädade till och med mej!"

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 08:22

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mar sej nu igen... märkligt hur man får för sig hur svinhugg går igen
2009-09-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
En Mr C från bästvästkusten
han skrev limerick om den där lusten
fick till det bästa
för det allra mesta
när man läst kom den amorstörsten
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP