Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar jag haft under dagen


2009-09-09

I morse när jag tittade i

almanackan såg jag dagens

datum

2009-09-09

det kändes lite magiskt att

skriva och säga detta datum

när klockan började närma sig

09:00 så då sa vi på jobbet

runt fikabordet undrar vad som

händer nu

än har inget hänt

INTE något OS-år

INTE någon som gift sig

INTE någon miljonvinst

INTE någon Bill som varit på

besök i någons dator

men än är kvällen inte över

något spännande kan hända

än

090909




Övriga genrer av sajo
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 18:19



Bookmark and Share


  Annmargreta
Nästa gång är det 101010
och sen 111111
121212
................ 131313
Jag kommer ihåg 6.6.66

Ha en bra kväll!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo