Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag sitter och tittar på foton jag tagit


Höststund

Höststund är för mig
att njuta av en klarblå
himmel

Höststund är för mig
att njuta av gyllengula
löv i solens sken

Höststund är för mig
att njuta av vindens
musik som kallas air

Höststund är för mig
att njuta av ett värmeljus
i skymningen

Höststund är för mig
att njuta av ett stilla regn
som gör att jag sätter mig
tillrätta med en god bok

Höststund är för mig
att dricka en kopp te
och njuta av att sommaren
tar sig en välbehövlig blund

Höststund är för mig
och dig kanske ett besök
i parkens oas för att se på
alla vackra växter i höstens
tid

090909




Övriga genrer av sajo
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo