Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår satt jag på en bänk


Höst är

Höst är gyllengula löv

som fladdrar i vinden ner

till marken


Höst är regntunga skyar

och en läsvärd bok


Höst är solens strålar som

står allt lägre på himlen


Höst är en klarblå himmel

och en kylig luft


Höst är att besöka en vacker

trädgård med underbara äppelträd


Höst är en stund i parken

sittandes på en bänk under de

allt mer kala lönnarna


Höst är när vildgässen likt en

v-formad plog tar sin flygtur

mot södern


Höst är brittsommartid

090910








Övriga genrer av sajo
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-10 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo