Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variant på ett tema, dock ej av Paganini Jag varierar detta tema då och då eftersom det brukar väcka en sådan förtjusning bland presumtiva läsare... (texten är förstås en novellett)


Utvikning av brud




En ung kvinna närmar sig en ung man
som står och hänger mot en staty
i Kungsträdgården i Stockholm.
Hon vill bomma en cigarett av mannen.
Men han är tur nog smart som inte röker
varför hon får nobben.
Han ser hur hon beundrar
hans systemkameras teleobjektiv
vilket hänger ner över framsidan på hans jeans.
Så han kastar fram en fråga på vinst och förlust.
-Kan jag fotografera dig naken?
-Jo, det skall väl gå bra, vill du ha hjälp
av med byxorna?




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP