Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen är för blå och jag vill bara skrika eller sova eller i alla fall inte sitta och skriva det här




idag är det torsdag och


egentligen borde alla männsikor vara fula




Övriga genrer av strumpan
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 15:12



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Rolig tanke...

Så är det på fredag som man blir kär i alla man möter?
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

strumpan

Senast publicerade
idag är det torsdag och
* Se alla