Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt underbart god


Min egen höstsoppa

Min egen matiga höstsoppa
som värmer mig inombords
består av

morötter med sin härliga orange
färg

palsternacka som finns att få
tag på vid Stabergs vackra trädgård

potatis från min mammas land

en bit selleri

alla dessa ingredienser skivas och
läggs i en kastrull med saltat vatten
och en buljongtärning

för att få en underbar vacker gul färg
tillsätts gurkmeja

allt kokas samman till en ätlig soppa

när det är 10 minuter kvar av koktiden
tillsätts röda linser

denna soppa är helt underbart god att
äta av i höstens tid tillsammans med en
bit nybakt mjölkfri limpa

det doftar verkligen gott och nu önskar
jag er alla en smaklig måltid

090910




Övriga genrer av sajo
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-10 18:59



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Kom hit och laga - jag är hungrig!
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo