Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om en mizzlyckad pizzabagare

 

 

 

En sexgalen kille i Nizza

begravde sin lem i en pizza.

Dold i mozarella

gick den att beställa.

Vad kunderna sa får du gizza.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-10 22:22

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
fnizza fnizza**
2009-09-12

  stenhur VIP
Den här hade jag inte velat mizza
2009-09-11

  korpfjäder
gudarsskymning vad jag får ont i magen av allt skrattande.
2009-09-11

  dweeb
Limerickar är kul.
Denna var inget undantag! :-)
2009-09-10

    papillon
En varningsflagg måste man hissa
för driftlivets avarter vissa
som när mozarellan
får ersätta fjällan -
Och hur skall den fan kunna kissa??
2009-09-10

  Mr Lindemann VIP
Jag tycker denna texten eller hur den så skall kallas är en rolig text som manar till eventuell munförhöjande åtgärder (Av smilband och så)
Texten kan tas för en Limerick, har jag förstått
2009-09-10

  peter markurth
asg, ja
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP