Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we had a promise made, four hands and then away

jag önskar
jag kunde ge
honom
något
att han kunde
ge mig något

men det är
ju alltid så
att det man helst
av allt
vill ha är
förbjudet
eller utom
räckhåll

jag vill
liksom
smaka
och se
om han kan
vara något
för mig

jag vill
prata
med honom
bjuda över honom
till mig
titta på film

men
det skulle
jag
ju
aldrig säga till
någon


jag skulle
kanske
viska
det
men aldrig
prata
om det
högt




Fri vers av fredag
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag