Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar som kom igår


Stegen utanför huset

Stegen som står lutad
mot väggen har så många
pinnar att gå på till
den översta

men varför frågar jag mig

varför måste man sträva på att
komma till översta stegpinnen

kanske man borde inse att man ska
stanna till ett tag på den stegpinnen man är på
för att verkligen inte ha för bråttom

precis som att lära sig cykla, har man inte
gjort det på ett tag och sedan ska sätta sig upp
på cykeln så tar det ett tag innan man lärt sig igen
men det får komma allteftersom i sin egen takt

att jämföra sig med någon som
är bäst vill jag inte göra

jag är jag och jag är den jag är

du är du och du är den du är

alla är vi olika

men vi har något värdefullt alla och envar
inom oss

090911






Övriga genrer av sajo
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 07:34



Bookmark and Share


  Christine Sabel
d ä r är en sanning i det! (jag trodde det var en rysare, s t e g e n utanför, trodde det var någon som smög där), språk kan vara tvetydiga
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo