Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske i min nästa bok som kommer ut kommer det att handla om detta


Livets resa

Livet är som en enda
lång resa har jag förstått

det är viktigt att stanna opp
på livets resa och se sig omkring

det känns som att när jag
åker på min cykel så gör jag en resa
under våren, sommarens och
höstens tid

man får följa årstidernas gång

det känns som att när jag åker
i min bil så får jag se vinterns väg,
vårens väg, sommarens och höstens väg

jag har en favoritplats efter vägen där
jag brukar stanna för att följa årstidernas
gång

det känns som att när jag sitter på
flygplanet och ser ut genom fönstret
så är mina tankar om livets resa
ovanför molnen

det är så det ser ut här men snart har
man nått resmålet och en annan kultur
får man möta under livets resa

ja livets resa är verkligen så lång
för en del men kan även vara kort

förhoppningsvis så får jag fortsätta
livets resa ett tag till

090911




Övriga genrer av sajo
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 17:39



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Du verkar vara en behaglig och lugn person, så fint:)
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo