Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar som kom idag tillsammans med min vän på resa till Ludvika


Höstblå

Så vacker den klara höstblå
färgen breder ut sig
över skogarna och de höga
bergen

Så vacker den klara höstblå
färgen breder ut sig
i öppet vatten och som man
får njuta av under dagen såsom
natten

Så vacker den klara höstblå
himmeln breder ut sig
som ett enda stort öppet
hav ovanför oss i septembertid

Så vackert ordet höstblå
smakar

höstblå höstblå höstblå
det är så jag tillsammans
med min älskade vän vill
vara ute och gå

090913




Övriga genrer av sajo
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo