Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett återbesök vid farmors hus som börjat blomstra på nytt


Med varsamma händer

I våras var min farmors hus
ute för försäljning

ett gult hus med många år
i ur och skur

sommar

höst

vinter och vår ja tänk vad
tiden går

ett par med varsamma händer
hade verkligen bestämt sig att
köpa det gula huset med en
underbar äppelträdgård till

i juni var det så dags för paret
att flytta in och redan nu
märks förändringen

idag gjorde vi ett besök vid
farmors gula hus och det var
så kul att se hur vårdat huset
blivit, det är verkligen ett hus
som fått nytt liv

och paret med så varsamma händer
välkomnade mig och min vän in flera
gånger i

det gula huset som en gång i tiden
var min farmors hus

jag känner verkligen sådan glädje
över dessa varsamma händer
och jag hoppas ni får fortsätta trivas
här

090913




Övriga genrer av sajo
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo