Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I love you like coffe in the morning !


Jag är allt det där

 i dig...

Men du kommer aldrig få veta 

det.

.....

Vi har aldrig varit bara vänner.


Du kanske inte är min,
men jag är okej med att låsas !





Övriga genrer av Eli.
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eli.
Eli.