Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAM ÄR STARK ELLER HUR VAR DET NU?

det var en gång
en flicka

en flicka blev förälskad och ville ge allt
allt till pojken

pojken såg på flickan och tog allt hon gav
tog tills inget fanns kvar och flickan stod urholkad kvar

ensam



det var en gång
en flicka



























som hade förlorat allt




Fri vers av Thaeron
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thaeron
Thaeron