Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var vad som kom till mig imorse


Poeterna på denna sida

Poeterna på denna sida blir
att känna en stor glädje över
kommentarer som ges

Poeterna på denna sida blir
att känna en stor glädje över
alla applåder vi får

Poeterna på denna sida blir
att känna en stor glädje då
vi en bokmärkt text får

Poeterna på denna sida blir
att känna en stor glädje då
en text blir vald till en av de
mest uppmärksammade

Poeterna på denna sida
har något gemensamt vi skriver
alla läsvärda ord

090914




Övriga genrer av sajo
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 07:28



Bookmark and Share


  thyra
Gillar din fina text!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo