Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill tacka livet...




...utöver läsarna
för att jag fick över 4.000 läsningar
samt över 90 applåder
sistlidna veckan

det når över de cirka 2.000 läsningar
samt cirka 50 applåder
jag brukar inhösta

men är ändå långt ifrån
de över 7.000 läsningar
jag haft som mest
en enda vecka för några år sedan

jag måste därför få gråta
en skvätt över att så inte
varit fallet sedan dess
den gången fanns inte
den funktionen att applådera
och det får man ju förlåta

nu är jag nere i cirka
sjuttio mejl att besvara
och kan mera koncentrera mig
på att skriva poesi
och noveller och annan smörja
för läsarna att ta som del av

täck ännu en gång alla läsare
för att ni läser mig
denna gång hänger jag inte ut
läsarnas namn här på min sida
eftersom jag lärt mig läxan

högaktningsfullt

(oläslig namnteckning)





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 13:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
konstruktiv kritik och kommentarer mottages med viss blygsamhet
2009-09-14

  Catharina Edin VIP
Vi får hjälpas åt här denna vecka att ge dig 8000 läsningar och 100 applåder. Jag ska utföra min beskärda del av arbetet! Försöker förgäves tyda namnteckningen -
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP