Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kändes så här igår


Septemberdag

Än kan jag ut till

våran berså

i höstsolens strålar gå

sätta mig ner en stund

med min penna och block

och försöka att förstå

vart sommaren tog vägen

och inse att det verkligen

mot hösten nu gå

då jag tittar mot en himmel

som är så vackert klarblå

och doften av mogna äpplen

som jag i min näsa helt plötsligt



090914




Övriga genrer av sajo
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo