Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sköra livet

Steget mellan
lugn harmoni
och
kaos förtvivlan

Ett ögonblicks verk




Fri vers av Kristina Ahlberg
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Ahlberg
Kristina Ahlberg