Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt att få sova ett tag


Allt blir inte som man tänkt sig

På måndagar får jag

gå på vattengymnastik

för min reumatism

helt underbart för mina

leder som jag har inflammation

i

för två veckor sedan vaknade

jag med ont i höften och det

konstaterades även reumatism

där med

på eftermiddagen när jag idag

kom hem så kände jag att

det skulle vara så kul att åka

iväg till bruksortens stickcafé

men jag lade mig ner på sängen

med en bok och sedan vet jag

inte ordet av förrän jag sovit

i en timme

denna eftermiddag blev inte som

jag tänkt mig

men stickcaféet väntar på mig till

om två veckor

090914




Övriga genrer av sajo
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo