Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt. Skriven i början av 2003


Mitt hat till dig

Jag hatar dej
Du tar sönder allt jag gör
Sparkar när jag ligger
Och knuffar mej utför stupet
Skrattar när jag faller
Och spottar efter mej
Där jag ligger krossad på marken
Loskan prickar min öppna mun
Du sätter punkt för mitt liv
Jag hatar dej




Fri vers av isoel
Läst 586 gånger
Publicerad 2005-10-11 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isoel
isoel