Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med ett öra jag lyssnade


Glöm ej karlavagnen

Hör nu upp alla poeter

och skrivarvänner

när jag idag på eftermiddagen

satt mig i min bil så hörde

jag på radion lite förhandsinformation

om vad kvällens karlavagn skall

innehålla

jo poesi, dikter, bara ord ja man fick

en vädjan som var att man skulle skriva lite och

sända till karlavagnen och berätta om man

tycker om att skriva

Jag ska försöka hålla mig vaken en stund

ikväll och lyssna på karlavagnen

vem vet kanske är vi många från poeterna

som möts vid radioapparaten ikväll

så glöm ej karlavagnen

090915




Övriga genrer av sajo
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo