Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din själs skönhet

Vill ta på din själ
Mer än på din kropp

Vill dela bädd med din själ
Runt om och vid sidan

Inte krypa för nära
Mer försöka förstå ditt väsen

Ett äggskal går lätt att knacka sönder
Ditt skal är helgjutet och utan sprickor

Hade jag fått nudda vid din själ
Då kunde ditt skal krackelera

Jag skulle omfamna ditt ömmande hjärta
Dina oläkta sår

Var inte rädd

Våga visa din ömklighet
Det är styrka och mod

Din själs skönhet




Fri vers av Kristina Ahlberg
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Ahlberg
Kristina Ahlberg