Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är många som vill ha sommaren kvar


En dikt från sommaren 2009

Tänk att få besöka en ö
som ligger så vackert
belägen vid en underbar
sjö

en rödtimrad liten
stuga
får under sommarens
härliga tid duga

här kan man sitta vid
en klippig strand
och se på hur solen går
ned vid horisontens rand

i augustinatten
är det så skönt att
smyga sig ut och se
hur karlavagnen och månen
speglar sig i ett härligt vatten

090915




Övriga genrer av sajo
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo