Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när vissa människor pratar cirkulerar det ord runtomkring det dom säger, som dolda ord mellan meningarna.


Det var något hon sa



Jag väntade på att bomben skulle detonera

och att jag skulle falla i bitar



Men jag tror jag tar beslutet att

Klippa av rätt kabel

den här gången




Och faktiskt överleva




Övriga genrer av Månflickan
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-30 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månflickan
Månflickan