Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar som kom till mig i morse


Ett brev

Hej på er!

Jag skulle vilja berätta för er att i barn och ungdomsåren

var min högsta önskan att skriva en bok.

Det tog några år innan verkligheten blev sann då det är

så mycket som har hänt.

Efter några års vikariat som läkarsekreterare och med långa

resor som gjorde att min kroniska tarmsjukdom bröt ut samt även

min reumatism som börjat krångla så fick jag verkligen stanna opp i

livet.

De kroniska sjukdomarna var värst och man började tänka negativt men

så en dag kom en tjejkompis Anna på besök till min lägenhet i Falun

och hon tittade på mig ett tag, sedan sa hon:

Du kan teckna bilder

Du kan skriva ord

Du kan fotografera

Du kan köra bil

Du kan gå

Med dessa ord inom mig så tog jag min penna och block och gick ut

dagen därpå för att iaktta naturen och plötsligt hade min första dikt blivit

till.

Jag är så glad och tacksam att jag har vågat börja skriva, vilket har

gjort att jag fått sätta ord på det jag känner. Allt detta har gjort att

jag gett ut en bok och även en barnbok, vid dagens datum 2009-09-16 så

håller jag på att skriva på min 3:e bok vilket tar lite tid men mitt mål är att

försöka få ut den under nästa år.

Så tack alla ni som hjälpt mig och stöttat mig och verkligen läst mina texter för

det betyder så mycket.

090916




Övriga genrer av sajo
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 07:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Lycka till med att lyckas!
Det gäller att vara positiv och vilja vara
med allt man har ändå?
2009-09-16

  Syrsan
Hej! Jag hörde dig i Karlavagnen i går! Önskar dig lycka till!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo