Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När höstvinden häromdagen for omkring med löven


Sommarsång

höstvinden strör omkring

gyllengula blad på gräset

sommaren sjunger på sista versen

090916




Övriga genrer av sajo
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 07:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gyllengula notblad, kanske? :)

Fin liten sång det här!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo