Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en storm

Du stormade in i mitt liv så varm, het och intensiv.

Visst trodde jag på den stora kärleken men inte att jag skulle finna den den var till för alla andra utan kärlek genom livet skulle jag vandra.

Mitt liv började den dagen jag såg på dig och de fina dragen vad härlig och ljuv kärleken är det känns som att lyftas till en annan värld.

Att för första gången i livet våga visa känslor och att våga högt dem prisa var för mig något osannolikt nu är mitt liv helt och innehållsrikt.

Jag som förut varit instängd och bara vågade drömma i smyg idag vågar jag visa mina behag och säga, se på mig, här är jag.




Övriga genrer av Nett
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nett
Nett

Senast publicerade
Med en storm
* Se alla