Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNA ANJA

du är skogstjärnsvacker

orientaliskt blå

inte särskilt målad

men så skön ändå

du är havsviksglitter

låt mig segla där

låt mig stimuleras

av allt det du är

om du smakar blåbär

är det bara gott

det liv är så smaklöst

som föll på min lott

du vet inte nånting

om min situation

bakom det du ser här

finns det en person

du är blåklocksängar

gryningssyresatt

du är boken som jag

inte översatt

löften till en utvald

böljar i ditt hår

och jag tror på väldoft

mellan dina lår

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090916




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-16 13:12



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Mycket vackert, och sensuellt.
2009-09-16

  Mats Henricson
Vacker Kärleksförklaring med ditt Speciella och Välformulerade Signum !
2009-09-16

  Junitvillingen
Läckert, vackert, sinnligt, erotiskt..."well done Larz"!;-))
2009-09-16

  Måna N. Berger
Vackert Larz! Flödigt och sensuellt.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP