Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lite inspiration av en text gällande IKEA bokhyllan


En bra förvaringsmöbel

Min sekretär står i mitt
vardagsrum

Min sekretär är brunfärgad

Min sekretär är en bra
möbel för den trångbodde

Min sekretär har tre stycken
hyllor innanför ett par dörrar

Min sekretär gömmer min
datorskärm och skrivare

Min sekretär har plats
för det perfekta hemmakontoret

Min sekretär har även
en låda där jag förvarar min
favoritpenna och diverse andra saker

Min sekretär heter Alve och
är köpt på IKEA

090916




Övriga genrer av sajo
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo