Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sänder det till er som längtar efter ett vykort


Höstvykort

På en bänk i höstsolens

sken sitter jag med min kamera

bland träden som börjar bli

så vackert gyllengula

jag kan ana höstens himmel i

klarblå färg

och där borta ser jag det vackra

rönnbärsträdet

en doft av äpplen och nyslaget gräs

kommer till mig

byns vackra kyrktorn är så

vackert i solens strålar

jag tar fram min penna och

av det jag iakttagit nyss så

skriver jag mitt alldeles egna

höstvykort till er läsare

090916




Övriga genrer av sajo
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 21:25



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Tack för det! Jag tycker om hösten
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo