Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av night soul woman


Livet är fullt av frågor...






...frågan är väl
om man någonsin
skall få ett

verkligt vettigt svar
på vem man
egentligen är, och

det i förhållande
till alla de
andra som kanske

inte heller fått
något riktigt svar
på den frågan

om de alls
ens som ställt
sig den ännu...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 23:40



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Nä vissa har nog inte ställt sig den frågan. De kan vara för upptagna med att bestämma hur andra är.....
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP