Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess


Tristess
tristess, tristess
Jag är hungrig, trots min chokladkladdmuffin.
Myrorna i mina ben springer gatlopp.
Tankarna dansar ringdans.
Örona trillar av.
Jag vill
hoppa runt och skrika
springa slalom mellan borden
sjunga sånger högt och falskt
jag vill bort
bort
bort
ut
till friheten




Fri vers av monne
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-17 21:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du måste va fri, du måste göra som du vill - annars blir det ju sådana här känslor:)
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

monne
monne